Over Spril

Sebastian Althof over werken bij Spril.

“Wat doe jij eigenlijk voor werk? Dat is een vraag die vaak wordt gebruikt om een gesprek met iemand aan te knopen. De manier van beantwoorden bepaalt meestal hoelang de conversatie nog verder duurt… Dus hoe kan ik die nou het beste beantwoorden?”

"Het mooie van werken bij Spril is, dat je bij verschillende bedrijven over de vloer komt. Ikzelf ben ooit begonnen bij Spril omdat ik een aantal mooie merken op mijn CV wilde zetten. Ik vond het altijd al erg leuk om bij verschillende bedrijven een kijkje te mogen nemen achter de schermen. In het verleden had ik middels in de vakantiebaantje via uitzendbureaus ook altijd afwisseling opgezocht. Van bouwvakker tot werken in een machinefabriek en van alles er tussen in.

Naast de afwisseling van verschillende bedrijven vond ik het ook leuk dat ik via Spril verschillende rollen kon uitoefenen in één baan. WFM kun je op verschillende manieren uitvoeren. De ene keer wordt er productie gevraagd, dus lekker werken aan de dagelijkse gang van zaken. Een andere keer wordt er misschien van je gevraagd om juist meer op tactisch en strategisch de lijnen uit te zetten. Deze afwisseling binnen één baan is mij altijd goed bevallen.

Maar wat moet ik nou antwoorden op die simpele vraag; 'Wat doe jij eigenlijk voor werk?' Ik zeg meestal dat mijn beroep lijkt op Klokhuis, ik kom bij verschillende bedrijven en mag een kijkje nemen achter de schermen. Dit is tevens waarom ik al ruim vijf jaar bij Spril zit!"