Over Spril

Een werkdag van een Sprilliër: Lars

Benieuwd hoe een typerende werkdag van een Sprilliër eruit ziet? Lars van Niekerk neemt je mee in zijn dag als Allround WFM Specialist!

06:50

De wekker gaat. Natuurlijk de eerste keer nog even wegdrukken... Om 06:55 gaan we dan uit de veren, klaar voor weer een werkdag! Hup, richting de douche. Na het douchen is het tijd voor een vlug ontbijt en of we go!

07.25

In de auto onderweg naar kantoor luister ik vaak naar de radio, onder het genot van mijn bakkie thee. (Rustig wakker worden hè, het is nog vroeg ;))

08:00

Eenmaal aangekomen op kantoor start de dag. Meestal zitten de eerste collega’s er al. Momenteel ondersteun ik de afdeling centrale planning van Holland Casino! Ik werk hier vier dagen per week (ma t/m do), 9 uur per dag. Totaal dus 36 uur. Dat betekent 3 dagen weekend, helemaal top! Maar goed back to work. Als eerste start ik mijn werkdag met het openen van mijn mail, even scannen en vervolgens pak ik mijn to-do list erbij die ik gister gemaakt had. Zo weet ik waar ik mee moet starten.

08.45-09.00

Rond deze tijd komen de rest van de collega’s binnen en maken een praatje. Het is leuk om even bij te kletsen met de mensen die je al tijdje niet hebt gezien. (Iedereen werkt voor de helft op kantoor en voor de helft thuis, dus sommige collega’s zie je soms twee/drie weken niet in het echt).

10.00

Tegen 10 uur is het tijd voor de ochtend meeting, oftewel de uitdagingen van de dag/mededelingen, ect. Hierna ga ik weer verder aan het project: tellers in het planningsysteem koppelen, om de beoordeling van de vakantie-ruimte makkelijker te kunnen beoordelen voor de planners. Duss... full focus koptelefoon op en alle apparaten op niet storen want fouten maken in de inrichting in het planningsysteem veroorzaakt error!

12.30

Rond half 1 is het tijd voor pauze! Ik ga dan vaak naar de kantine voor een lekker broodje en een soepje.

13.00 – 15:30

Na de lunch ga ik verder met mijn dagtaken. Vandaag stond er een meeting met de manager gepland. Uit deze meeting kwam een extra opdracht met prioriteit, dus hier ging ik vervolgens gauw mee bezig. Eenmaal klaar met deze opdracht, koppel ik dit terug bij de manager.

16.30

Tijdens het laatste uurtje is het tijd om mijn mailbox bij te werken en mijn to do list te schrijven voor morgen.

17.30

En dan is de dag alweer voorbij gevlogen! Tijd om naar huis te gaan, sporten en bedenken wat ik vanavond ga eten.