Over Spril

YES! Wij zijn weer Great Place To Work gecertificeerd!

Enorm trots dat wij voor alweer de 5e keer Great Place To Work gecertificeerd zijn.

Great Place To Work® Nederland meet vertrouwen, trots en plezier in organisaties en dat hebben zij ook weer bij ons mogen doen. Dit wordt gedaan met de Trust Index™, een onderzoek wat voor 100% uitgaat van de resultaten van in dit geval onze eigen Spril collega’s. Het anonieme onderzoek bestaat uit 60 stellingen en 2 open vragen. De resultaten zijn binnen en Spril mag zich vanaf februari 2024 voor wederom 1 jaar een Great Place To Work noemen! Eerder is Spril vier keer erkent als Great Place To Work en behoorde maar liefst 2 keer tot de Best Workplaces van Nederland. Dit zetten wij de komende jaren graag voort!

Dirk Hoeijmans, Operationeel Directeur:

‘Goed werkgeverschap staat bij mij heel hoog in het vaandel. Ik wil binnen Spril een veilige werkomgeving bieden waar iedereen zichzelf mag zijn en de mogelijkheid bieden om het maximale uit zichzelf kan halen. Het is dan ook belangrijk om de stem van de collega te horen hoe zij over onderwerpen zoals trots, vertrouwen en plezier maar ook bijvoorbeeld communicatie en eerlijk gedrag binnen onze organisatie denken. Een onderzoek zoals die van Great Place To Work® Nederland ondersteunt ons dan ook om elke dag nog beter te worden. Zoals we in ons WFM-vakgebied vaak zeggen; ‘Meten is weten!’. Met de data uit het onderzoek gaan we aan de slag want data zonder analyse en opvolging zijn slechts cijfers.’

Over Great Place To Work?

Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. Dit doen zij met de Trust Index™, het medewerkersonderzoek. Zij geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. De filosofie is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in 60 verschillende landen.